Thema-avonden

THEMA-BIJEENKOMSTEN

 


Beste leden

 

Op 29 november 19.30 aanstaande verzorgt Mirjam Jongenelen van Ovinzi een presentatie over haar werkzaamheden als Professional Organizer.

 

Een Professional Organizer, in het Nederlands ook vaak Opruimcoach genoemd, kan op veel uiteenlopende gebieden mensen ondersteunen. 

Niet enkel en alleen bij het simpelweg praktisch opruimen, maar juist ook bij bijvoorbeeld het maken van van overwogen beslissingen over spullen en herinneringen en het aanbrengen van structuur en overzicht. Een Professional Organizer helpt mensen bij het (terug)vinden van rust: in je hoofd en in je huis, nu en voor de toekomst.

 Mirjam helpt met name senioren (50+) en vertelt graag over haar ervaringen en inzichten die ze op heeft gedaan bij bijvoorbeeld de voorbereidingen van een verhuizing van groot naar klein of bij het opruimen na een overlijden.

Zij stimuleert de gedachte om bewust na te denken over later. Wat wil je met al je verzamelde spullen en herinneringen? Wat doe je met allerlei belangrijke persoonlijke gegevens en administratie? Hoe wil je zelf herinnerd worden?

 

Als je de na het bijwonen van de presentatie gemotiveerd bent geraakt om zelf aan de slag te gaan, helpt ze je alvast een beetje op weg. Want als je weet wat voor opruimtype je bent kun je op een bij jou passende manier je spullen in je huis gaan opbergen!

 

 

Kernteam Ontmoeten